Monday, October 17, 2005

DRAGIČIN ROĐENDANOvaj put ću stvarno da pustim masti (a i mašti) na volju i da vam ispričam jednu malu bajku. Moja "mala" drugarica Dragica je slavila rođendan. Pod dejstvom alkohola..ona se malo razgolitila i pokazala nam svu širinu svoje "male" duše. Mene je to jako zbunilo...i zato sam napravio ovakvu facu...ej...ljudi...pa ona je stvarno jedna VELIKA DUŠA....a vidite joj tek gaće....jbt...možeš da pokriješ cirskuski šator sa njenin "malim" tangicama. Pevao je Miroslav Ilic i scepao LJilju za kosu...mala maca koja je pokušala da nas uslika...zalepila se za objektiv, odvaljena od alkohola ...a Ivanu nije zanimalo ništa drugo nego da ganja narkomane i da pazi da mala Dragica ne padne sa stolice !!!!

"mala" dušo....ovo ti je rođendansko iznenađenje

buahahahhahaha
tvoj veliki kučkan!
p.s. znam Ivana da ćeš morati da prokomentarišeš

6 comments:

Srcky said...

e YeboTe :))
da nije ovako rano mozda bih i rekao neshto pametno ..

Srdjan said...

xaxaxa...ccudi me da Ssapica jos nije nissta prokomentarisala?!
Ajde Ssapolina...priznaj...jesam li premassio sebe?

Ivana said...

xaxax..chekash moj komentar...pa mislim, stvarno srki nisi normalan! SLIKA JE PRVA!!! Ne da si promashio sebe, nego ne zna se.... Svi su slatki, ali moje najiskrenije mishljenje je to da je Dragica najlepsha tu...necerovatno zgodna devojka...Dragice ne daj se....samo ti klopaj ljubi te kolezinica... :)

Ivana said...

....a moja slika...ja ganjam narkomane...pa kakvom m ti to smatrash... :((
xaxa :))

mirco said...

елем ... не ми се верува ... да неси малку претерал овој пат .. ха ха ти си бре злоооооооооо ... има нека стара македонска .. убав и мил паметен и фин то е кучкин син.... хаха... и тако ја мислим да сам добио птичји грип ...боли бре кад дишем ... јаоооо ајд сморих се .. одооооооооо ... ајд здрррррр ћ .. ее ее - маааааа ти си луууууууууд ... : )))

Srcky said...

mislim - shta reci :)
"cirkuski shator" c c c
(nego gde yoj je dechko tu na slikama ? isprobava tange u kupatilu ?)